Страхувам се от известността. Това е заявила съпругата  на победителя

...
Страхувам се от известността. Това е заявила съпругата  на победителя
Коментари Харесай

Коя е новата първа дама на Украйна?

Страхувам се от известността. Това е декларирала съпругата  на спечелилия в балотажа за украински президент Владимир Зеленски – Олена Зеленска пред Би Би Си.

Новата първа дама на източноевропейската страна в изявление пред украинската редакция на английската медия е показала, че не ѝ подхожда ролята на президентша, написа Блиц.

" Бих предпочела да заставам настрани от светлините на прожекторите ", е показала още тя. На въпрос с какво би желала да се занимава Зеленска е дала отговор: С това, което върших и до момента – да пиша сюжети за студиото на мъжа ми.
 



В същото изявление президентшата е показала, че би предпочела да се срещне със брачната половинка на някогашния президент на САЩ Барак Обама – Мишел Обаба, в сравнение с с актуалната американска първа дама Мелания Тръмп.

Олена Кияшко (както е моминското ѝ име) е родена на 16 февруари 1978 година в град Кривой Рог. Завършила е строителния отдел на Техническия университет в Кривой Рог. Женена е за Володимир Зеленски от 2003 година Заедно отглеждат две деца. Тя е създател и сценарист на студио " Квартал 95 ".
 



Всъщност не знаем доста за Олена Зеленска. По време на брака си, както нормално, тя остава в сянката на звездния брачен партньор, рядко говори публично. Въпреки това, Олена е учила със своя брачен партньор в едно и също училище в паралелни класове. Познаването на бъдещото семейство Зеленски става по-късно, когато тя учи в строителния факултет, а Владимир в друго висше образователно заведение се готви да стане юрист.
 



Зеленска в началото възприела  решението на брачна половинка си да се кандидатира за президент, изключително отрицателно. Но в последна сметка тя се примирила с това, осъзнавайки, че рецензията и нервите единствено утежняват обстановката.
 



Според декларацията на Зеленски, оповестена на уеб страницата на Централната изборна комисия, Олена Зеленска има 129,8 кв. м. жилища в село Левада, което е в Крим. Зеленска разполага там и с паркомясто от 16,1 кв.м.
 



Също по този начин, Олена е притежател на една трета от нежилищни пространства с повърхност от 337.8 квадратни метра в Киев и има апартамент от 284 кв.м. в столицата на Украйна. През 2017 година Зеленска получи 50% от нежилищните пространства с повърхност от 305.9 кв.м. в същия град.



Наред с други неща, Олена Зеленска може да се похвали с швейцарски часовници от  Вreguet и Piaget и бижута от английската компания Graff. Също по този начин в декларацията на първата дама попада и Mercedes-Benz S 500 2014.

Освен това брачната половинка на претендента има скъпи бумаги и е един от крайните бенефициенти на Kvartal 95 studio Ltd., Zeları Fish Ltd, Aldorante Limited (Кипър), Film Heritage inc (Белиз) и San Tommaso CP K. (Италия). Зеленска печели към 150 000 хиляди гривни на месец.

Превод и редакция: Блиц

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР